Jost Group Neemt het bedrijf Verbessem over en verstevigt haar aanwezigheid in Vlaanderen!

Jost Group bevoorrecht zijn klanten met contacten binnen lokale teams!

 

Jost Group, transport en logistieke groep, is actief in heel Europa en Noord-Afrika en verstevigt haar aanwezigheid in Vlaanderen door alle activiteiten van het bedrijf Verbessem over te nemen in Waarloos en Gent.

Jost Group bevoorrecht zijn klanten met contacten binnen lokale teams, is overal in België vertegenwoordigd: Antwerpen, Zeebrugge, Kieldrecht, Sint Katelijne Waver, Kontich, Vilvoorde, Zaventem, Momignies, Ghlin, Nijvel, Herstal, Battice, Malmedy, Athus en Aubange. Het heeft ook vestigingen in diverse Europese landen en Tunesië.

De Geografische entiteiten van Waarloos en Gent blijven behouden en voegen respectievelijk 28.000m² en 10.500m² toe aan de reeds in eigendom zijnde 260.000m² magazijnen van Jost Group.

Al het Verbessem personeel, namelijk 65 mensen zullen toetreden tot de groep en voegen middelen, vaardigheden en expertise toe in het general cargo vervoer over korte afstanden en de logistiek van Key Industries zoals dranken en levensmiddelen, reeds goed gekend door de actieve teams.

De 38 trekkers en 80 trailers zullen de vloot van 1.100 tractoren en 2600 trailers die elke dag Jost Group gebruikt op zijn wegen verhogen.

De overname van het bedrijf Verbessem is onderdeel van de versterking, ontwikkeling en operationele integratie van gekende markten om de groep in staat te stelt om de flexibiliteit en responsiviteit aan de steeds toenemende eisen van klanten te verhogen.

  • Jost Group Neemt het bedrijf Verbessem over en verstevigt haar aanwezigheid in Vlaanderen!
  • Jost Group Neemt het bedrijf Verbessem over en verstevigt haar aanwezigheid in Vlaanderen!
  • Jost Group Neemt het bedrijf Verbessem over en verstevigt haar aanwezigheid in Vlaanderen!