Een nieuwe stiel voor Jost Group !

Hervatting van de Nadin berichtendienst !

Jost Group lanceert zich in de distributie van stukgoed, gericht op de Luxemburgse en zuid Belgische markt en biedt zo aan zijn klanten bijkomende mogelijkheden naar het expres transport.

Met de overname van de Nadin activiteiten biedt dit een uitbreiding naar de Nadin klanten op het gebied van expres transport en het klassieke transport op het geheel

van Europese en Maghreb bestemmingen.

 

Deze geïntegreerde wincombinatie steunt op een reeds sterk uitgebouwd netwerk en vakkennis van beide groepen.

Vanaf 1 maart 2017 vervoegen de 20 personeelsleden en 12 voertuigen van Nadin de 2400 personeelsleden en 1300 voertuigen van de Jost Group.

De cross-docking activiteiten die vanuit de Europese landen naar Luxemburg en omgekeerd worden behandeld zullen bijgevoegd worden aan de operaties uitgevoerd in de 300.000m² reeds bestaande opslag capaciteit van de Jost Group.

Betrokken oppervlakte is recent uitgebreid met 180.000m² in het kader van het Trilogiport multimodaal in de Luikse regio.

Het bedrijf Nadin levert momenteel een complete dienstverlening in de distributie en goederen transport naar logistieke partners, voeding en automobiel industrie.

Een 24u/24u berichten dienst via een online platform biedt aan zijn klanten een dagelijkse opvolging op kaart waar zij elke bestelling gevisualiseerd kunnen volgen. Een service waar Jost Group klanten in dit type transport ook handig gebruik van kunnen maken.

Deze overname biedt een expres dienst van 24u of 48u van en naar Luxemburg.

De toenadering tussen deze twee bedrijven is georganiseerd door het bedrijf Intraco.

Jost Group blijft zich ontwikkelen in logistieke intelligentie, onderling verbonden en geïntegreerd.

  • Een nieuwe stiel voor Jost Group !