JOST is nu aan het woord

WIJ WETEN

De reputatie van JOST moest het hoofd bieden aan een crisis, die zijn imago en dat van zijn managers schaadde. Tegenwoordig is geen enkele organisatie, ongeacht de omvang of activiteit, veilig voor een crisis.

WIJ HANDELEN

JOST heeft deze kwestie zeer serieus genomen en is erin geslaagd deze om te buigen in een opportuniteit.

WIJ CONTINUEREN

JOST is een solide groep die wordt gedefinieerd in termen van operationele en betrokken excellentie, niet alleen van zijn klanten, maar ook van zijn personeel en partners.

WIJ WETEN

De aanval werd als verkeerd en oneerlijk beschouwd en was niet alleen schadelijk voor een groeiend bedrijf, maar ook voor de hele transportsector.

Dit soort aanval op iemands reputatie is bijna onvermijdelijk voor bedrijven waarvan de omvang aanzienlijk wordt in een constant veranderende markt en daar zijn veel voorbeelden van. "Hoe meer een bedrijf groeit en bekend wordt, hoe meer het wordt blootgesteld.” JOST is een groot bedrijf met meer dan 3000 werknemers, waarvan de helft in de Benelux, en telt een vloot van 1700 voertuigen, waarvan 1/3 met gasaandrijving. Met de omvang die het bedrijf vandaag heeft bereikt, wordt het een voorbeeld in de transportwereld! De enorme blootstelling van JOST beïnvloedde niet alleen zijn imago, maar wekte ook een gevoel van diepe verwarring.  Naast de tijdelijke afwezigheid in de business in 2017 en de inbeslagname van de voertuigen, zijn er zowel binnen alsook buiten het bedrijf tal van gevolgen geweest.

WIJ HANDELEN

JOST weet dat een bedrijf levendig en constant in beweging is. Het maakt zich zorgen over zijn medewerkers, zijn klanten, zijn leveranciers en de betrokkenen binnen de transportwereld.

Gelukkig kon JOST rekenen op de loyaliteit van zijn medewerkers en klanten om de situatie het hoofd te bieden en konden alle processen worden verfijnd om de noodzakelijke operationele uitmuntendheid in een zeer competitieve markt verder te verankeren. Met dit in gedachten heeft JOST alle technische, organisatorische, menselijke en sociale factoren weten te versterken en opnieuw vorm gegeven aan al zijn communicatie dienovereenkomstig.

WIJ CONTINUEREN

De slogan Life in motion, die JOST heeft gekozen, laat heel goed zien hoe adaptief en organisch een bedrijf in ontwikkeling kan zijn.

Onze visie is een referentiepartner te zijn in de geïntegreerde Europese logistiek en een bijdrage te leveren aan de duurzame ontwikkeling van de transportsector door kwalitatieve diensten aan te bieden op basis van flexibele en gepersonaliseerde oplossingen, waardoor de kracht en sterkte van het bedrijf wordt vergroot en gewaarborgd, die nodig zijn voor de ontwikkeling ervan alsook de ontwikkeling van zijn medewerkers.

Onze waarden

EFFICIËNTIE

  • Door onze klanten waarde te bieden door de co-constructie van aangepaste, betrouwbare en professionele oplossingen
  • Door professionele teams en een grote en gevarieerde vloot tot hun beschikking te stellen

INNOVATIE

  • Door gepassioneerd aangepaste technische oplossingen in te zetten en de milieu-evoluties te respecteren door enorme investeringen in LNG-voertuigen

VERANTWOORDELIJKHEID

  • Door onze verplichtingen na te komen
  • Door het goede werk van onze teams en medewerkers te belonen
Play Video

Hun mening telt

Vul het formulier
in om op
de hoogte
te blijven:

Wij zijn een open en transparant bedrijf, aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen, we geven om uw zorgen, altijd en niet alleen in tijden van crisis.

We verwerken de gegevens die u aan ons levert, uitsluitend om uw aanvragen te beantwoorden in overeenstemming met onze Privacybeleid.