ONZE VISIE

Een Europese referentiepartner in geïntegreerde logistiek en het bijdragen aan duurzame ontwikkelingen van de transportsector, gedreven door operationele uitmuntendheid.

ONZE DOELEN

Een kwaliteitsvolle service bieden op basis van flexibele en gepersonaliseerde oplossingen en tegelijkertijd de bedrijfsbetrouwbaarheid garanderen die nodig is voor onze ontwikkeling en die van onze medewerkers.

ONZE FOCUS

Door meerdere investeringen en het aanbieden van steeds geavanceerdere trainingen, willen wij onze klantgerichtheid met een waardering en beheersing van een erkende knowhow garanderen om zodoende aan de klantbehoefte te voldoen.

Onze waarden

EFFICIËNTIE

  • Door onze klanten waarde te bieden door de co-constructie van aangepaste, betrouwbare en professionele oplossingen
  • Door professionele teams en een grote en gevarieerde vloot tot hun beschikking te stellen

INNOVATIE

  • Door gepassioneerd aangepaste technische oplossingen in te zetten en de milieu-evoluties te respecteren door enorme investeringen in LNG-voertuigen

VERANTWOORDELIJKHEID

  • Door onze verplichtingen na te komen
  • Door het goede werk van onze teams en medewerkers te belonen

Onze nieuwe logistieke hub

Play Video

Hun mening telt

Vul het formulier
in om op
de hoogte
te blijven:

Wij zijn een open en transparant bedrijf, aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen, we geven om uw zorgen, altijd en niet alleen in tijden van crisis.

We verwerken de gegevens die u aan ons levert, uitsluitend om uw aanvragen te beantwoorden in overeenstemming met onze Privacybeleid.