QSH & Opleiding

Kwaliteitscertificaten

ISO 9001-certificaat, een gecontroleerde organisatie, de meest recente voertuigvolgsystemen, kwaliteitsgeoriënteerde procedures, voortdurende verbetering van de performantie van de processen, een toegewijd team voor het voortdurend monitoren van de kwaliteit. Een vernieuwende visie, gerenommeerde knowhow, ervaren, doorwinterde en meertalige professionals.

Veiligheid

Preventieprogramma en training van al het personeel, regelmatige vervanging van voertuigen en uitrusting, regelmatig onderhoud, naleving van de Europese wetten m.b.t. rij- en rusttijden, strikte veiligheidsregels in de magazijnen, beveiligde panden.

Hygiënische certificaten

Het transport wordt uitgevoerd volgens het GMP-regelgeving, propere voertuigen zowel buiten als binnen, moderne gebouwen voor de opslag van goederen, werknemers worden opgeleid volgens de IFS, HACCP- en AIB-regelgeving. Transport en opslag van voedsel en farmaceutische producten.

Opleiding

Opleiding is een van de kernbegrippen bij de werknemers van Jost Group zodat hun bekwaamheid en hun kennis voortdurend toeneemt. Elke dag staat ons eigen team van professionele instructeurs klaar. Zij zijn experts op gebied van groen rijden, het professionele gebruik van voertuigen, klant-gerelateerde procedures, technieken van stuwen en vastriemen van goederen, het praktische gebruik van de on-boardcomputer en satellietsystemen, enz., zodat onze werknemers specialisten worden in wat ze doen.

Meer dan 30.000 uur opleiding per jaar, op alle niveaus van het bedrijf, chauffeurs en magazijnpersoneel meegerekend.

Partnership

Door samen met de klant een “key-logistics”-project te ontwikkelen geeft Jost Group hem een bepalend competitief voordeel in zijn sector en een onweerlegbaar professionalisme in het beheren van zijn toeleveringsketen. Ons eigen team van ingenieurs staat ter beschikking van onze klanten om samen te werken aan een op maat gemaakt project.

Delen opLinkedIn
QSH & Opleiding - Jost GroupQSH & Opleiding - Jost GroupQSH & Opleiding - Jost GroupQSH & Opleiding - Jost GroupQSH & Opleiding - Jost GroupQSH & Opleiding - Jost GroupQSH & Opleiding - Jost GroupQSH & Opleiding - Jost GroupQSH & Opleiding - Jost GroupQSH & Opleiding - Jost GroupQSH & Opleiding - Jost Group

Informatieaanvraag

Neem contact op met onze adviseurs of vraag een gratis op maat gemaakte offerte voor transport en logistiek.
Contact opnemen Bel mij terug