Bedrijfscapaciteiten

Transport &  logistiek capaciteiten

Jost Group biedt een brede waaier van diensten aan: wegtransport van alle soorten goederen doorheen Europa, ultramoderne logistieke diensten, zee –en luchtvracht, merchandising en het beheer van documenten. 

Sleutelbegrippen: een internationale speler met vestigingen in 10 Europese en Maghreblanden. Jost Group bezit 5.000 transportunits en beheert 500.000 m² magazijnen verspreid over 10 sites. Wij beheren ook wereldwijd containertransporten via de lucht, de zee en per trein.

Jost Group stelt over de hele wereld 3.200 werknemers te werk.

Geïntegreerde en gepersonnaliseerde oplossingen

Door zijn Supply Chain Management met geïntegreerde computersystemen, die gebaseerd zijn op de laatste technologieën, kan Jost Group zijn klanten een op maat gemaakt, grootschalig logistiek project aanbieden. Al deze projecten worden door de doorwinterde en ervaren professionals van onze eigen ingenieursafdeling verzekerd.

Onze vernieuwende visie, gerenommeerde knowhow en het beheersen van de internationale vereisten staan er garant voor dat Jost Group een constante kwaliteitsvolle service kan bieden aan onze zakenpartners. Jost Group is de verstrekker van logistieke diensten die als referentie wordt gebruikt. Het zorgt ervoor dat zijn klanten in hun sector een onderscheidend competitief voordeel genieten.

Delen opLinkedIn
Bedrijfscapaciteiten - Jost GroupBedrijfscapaciteiten - Jost GroupBedrijfscapaciteiten - Jost GroupBedrijfscapaciteiten - Jost GroupBedrijfscapaciteiten - Jost GroupBedrijfscapaciteiten - Jost GroupBedrijfscapaciteiten - Jost Group

Informatieaanvraag

Neem contact op met onze adviseurs of vraag een gratis op maat gemaakte offerte voor transport en logistiek.
Contact opnemen Bel mij terug