Geïntegreerde logistiek

Leïntegreerde en Gepersonaliseerde Logistiek

  • Opslag van goederen in de nabijheid van de gebouwen van onze klanten, gedecentraliseerde opslag- en distributiecentra.
  •  Zeer grote modulaire opslagruimtes, voor 1 of meerdere klanten.
  • 500.000 m² opslagplaats in 10 beveiligde, verwarmde en geïsoleerde magazijnen die zijn uitgerust met sprinklersystemen en rekken. Gevestigd te Aubange, Athus, Battice, Gent, Ghlin, Grâce-Hollogne, Herstal, Malmedy, Oupeye (Euregio and "Lor-Lux" areas), Waarloos.

Full service logistiek

Aannemen van orders, het klaarzetten van complexe orders met toegevoegde waarde, opvolging van orders, het opnieuw verpakken, labelen, markeren, adverteren, het vouwen van documenten en het stockeren onder folie, het individueel of in bulk herverpakken, het samenstellen van goederen, het met specifieke voorwaarden behandelen van goederen, aanpassing van onderdelen, verpakken.

Crossdocking, het behandelen van douanedocumenten en andere documenten.

MagazijnBeheerSysteem

Orders worden geselecteerd met scan, barcodes en radiofrequentie, online raadpleging en webmail. Optimalisatie van de routes en de plaatsing in het magazijn en in de rekken, nauwkeurig bijhouden en in real time controle van de voorraad en de inventaris, geïntegreerde voorraadrotatie. Beheer via referentienummers, partijnummer, lotnummer, vervaldatum op iedere identificatiecode die door de klant wordt opgevraagd.

flexibele logistiek

We passen ons snel aan aan de wensen van onze klanten, wij ondersteunen uw bedrijf door het optimaliseren van uw kosten en door uw logistiek netwerk efficiënter te maken.

Wij investeren, bouwen en regelen alles samen met u. Om u een volledige professionele tevredenheid te garanderen, wordt er dagelijks voor uw producten en uw diensten gezorgd.

  • Gekwalificeerd en flexibel personeel
  • Een meertalige backoffice
  • Dataverwerking
  • Papierloze communicatie en traceerbaarheid.

Gekwalificeerd en flexibel personeel

Een meertalige backoffice en dataverwerking, papierloze communicatie en traceerbaarheid.

Technieken & technologie

  • Vorkheftrucks
  •   Laadbruggen

» Zie ook: Design van onze uitrusting

Delen opLinkedIn
Geïntegreerde logistiek - LogistiekGeïntegreerde logistiek - LogistiekGeïntegreerde logistiek - LogistiekGeïntegreerde logistiek - LogistiekGeïntegreerde logistiek - LogistiekGeïntegreerde logistiek - LogistiekGeïntegreerde logistiek - LogistiekGeïntegreerde logistiek - Logistiek

Informatieaanvraag

Neem contact op met onze adviseurs of vraag een gratis op maat gemaakte offerte voor transport en logistiek.
Contact opnemen Bel mij terug

Work @ Jost Group

Ter ondersteuning van zijn groei is Jost Group altijd op zoek naar gekwalificeerd personeel om zijn dynamisch en ervaren team te vervolledigen. » Join us