Overname van de oude Pirelli site te Ghlin !

Deze transactie afgerond nu op het einde van november gaat over een magazijn van 33.000 m² gelegen op een terrein van 20 hectare.

Deze rechthoekige, industriële site is gelegen in de industriezone op het industriepark ten noorden van Ghlin-Baudour. Langs het kanaal van Nimy-Blaton en in de nabijheid (<10km) van de E19/E42.

De eerste vestiging van de Jost Group in de provincie Henegouwen: met een geografisch

strategische ligging om de activiteiten van de groep in het noorden van Wallonië en Frankrijk (regio’s Nord Pas de Calais – Rijsel, Haute Normandië, Picardië, het noorden van de Champagne-Ardennen) uit te breiden.

Deze nieuwe uitvalsbasis in Henegouwen zal onze nieuwe hub zijn richting Vlaanderen aan de ene kant en Parijs en verder richting de Maghreb aan de andere kant.  Anderzijds ook perfect gelegen ten opzichte van Brussel en Rijsel.

Deze aankoop is een aanvulling aan de 25.000 m² opslagplaats (gelegen op een terrein van 62.000 m²) aangekocht tijdens de zomer te Battice. Dit draagt bij aan de 58.000 m², de oppervlakte die dit jaar werd toegevoegd aan de opslagvoorzieningen van de Jost Group.

De totale oppervlakte van de magazijnen binnen de Jost Group beslaat nu 260.000 m².

Delen opLinkedIn
  • Opslagoppervlakten Ghlin - Overname van de oude Pirelli site te Ghlin !
  • Opslagoppervlakten Battice Chesseroux