Jost Group versterkt zijn positie in de luchtvracht !

En legt nu het accent op internationale ontwikkeling !

Met de acquisitie van Kuijpers Cargo Service, een gerenommeerde speler in het luchtvrachtvervoer over de weg en express diensten, actief in Nederland en Duitsland, vestigt Jost Group zich in Maastricht (NL) en Köln (D). Het aantal landen waar de logistieke speler haar operationele en administratieve activiteiten verricht, komt hierdoor uit op een totaal van 11.   

Het luchtvrachtvervoer over de weg, een activiteit die sinds 2013 aanwezig is binnen de Jost Group, zal een ​​belangrijk speerpunt vormen in de internationale ontwikkeling. De Groep bevindt zich in de gouden driehoek voor de luchtvracht: Amsterdam - Parijs - Frankfurt, nabij de havens van Antwerpen en Rotterdam en is het middelpunt van de regio’s waarin zich de belangrijkste containerterminals bevinden voor transport over water en per rail. Jost Group is tevens bezig met de afronding van de bouw van haar eigen multimodale platform op het Trilogiport- gebied in Luik.

KCS is een familiebedrijf met 180 werknemers (waaronder 140 chauffeurs). Marcel en Paul Kuypers hebben een aanzienlijke omzetgroei gerealiseerd en een dynamisch en gezond bedrijf neergezet. Zij vonden het essentieel om een stap te zetten naar een hoger groeiniveau, gezien de steeds competitievere markt en het cruciale belang van technologische innovaties. De integratie in een groep met een sterke financiële basis en structuur is hiervoor de beste oplossing.

Vanaf 24 november 2017 sluiten 180 medewerkers, 100 voertuigen, 120 trailers (het grootste deel bestaande uit rollerbedden, naast de 130 die al in eigendom zijn van de Groep), evenals de faciliteiten in Maastricht en Keulen, aan bij de grote Kangaroo familie. Een prachtige uitdaging voor Marcel Kuypers (46 jaar oud), die binnen de Jost Group de ontwikkeling van het bedrijf naar de toekomst zal blijven leiden, ondersteund door zijn nieuwe omgeving.

KCS heeft een omzet van meer dan € 22.000.000, gerealiseerd door uiterst vakkundig personeel, voortdurend getraind om te voldoen aan alle vereisten binnen de transport- en logistieke sector en met een expertise die erkend wordt door professionals en klanten. Luchtvracht, temperatuur gecontroleerd transport, vervoer van medische producten, expresvervoer, warehousing (picking, ompakken, verpakking, distributie) en onroerend goed vormen de belangrijkste activiteiten van deze nieuwkomer bij Jost Group, een speler die zich verder blijft ontwikkelen in intelligente, interactieve en geïntegreerde logistiek!

Jost Group: 300.000m² warehouse, 2.700 medewerkers in heel Europa en de Maghreb, 1.400 motorvoertuigen, 3.100 getrokken voertuigen, Omzet 2016: € 307.000.000.

 

Delen opLinkedIn
  • Jost Group versterkt zijn positie in de luchtvracht !
  • Jost Group versterkt zijn positie in de luchtvracht !
  • Jost Group versterkt zijn positie in de luchtvracht !