Presentatie van onze nieuwe LNG-voertuigen aan Forem-chauffeurs

Nieuwe Technologieën ontmoeten de Nieuwe Generatie Chauffeurs

Onze opleiders hebben in samenwerking met een team van professoren van de FOREM Logistiek van Bierset de nieuwe generatie Jost chauffeurs ontmoet. Deze nieuwe generatie is momenteel in opleiding.  


Thema van de dag was de nieuwe LNG-technologie (Liquid Natural Gas), de verbetering van het voertuiggebruik en alle mogelijkheden die het voertuig biedt voor het comfort en de veiligheid van haar gebruikers.

UITZONDERLIJKKE EIGENSCHAPPEN voor de CHAUFFEURS

De nieuwe Stralis NP 460 werd ontworpen om te voldoen aan een boeiende rijervaring, is uitgerust met de nieuwste technologieën en is voorzien van geïntegreerde innovatieve oplossingen voor slimme transportlogistiek.

-       Geïntegreerd HI-CRUISE aandrijfsysteem

Speciaal ontwikkeld om te voldoen aan alle eisen van dagelijks transport. Dit aandrijfsysteem vergemakkelijkt de chauffeurshandelingen en stelt de fleetmanagers in staat om een aanzienlijke brandstofbesparing te realiseren.

-      Beoordeling van de rijstijl (DSE)

De rijprestaties en het brandstofverbruik van de voertuigen worden continu gemonitord, met als uiteindelijke resultaat lagere onderhoudskosten.

-      Chauffeurs assistentie (DAS)

Dit systeem controleert structureel de alertheid van de chauffeur door een analyse van de stuurwielbewegingen en beschermt de bestuurder tegen risico’s van vermoeidheid en slaperigheid achter het stuur.

-      een CABINE die beter geschikt is voor uw rit

Ontworpen om maximaal comfort en veiligheid te bieden aan de bestuurder, zeker tijdens lange afstandsritten: de truck beschikt over een zeer stille cabine tijdens de rit, een ergonomisch en makkelijk bedienbaar dashboard en een high-end infotainmentsysteem.

Kijk naar de video demonstatie van deze nieuwe generatie trucks https://www.youtube.com/watch?v=pHcYDn9yyQs 


ZOWEL ECONOMISCH ALS ECOLOGISCH

De IVECO Stralis NP is een echte revolutie voor de transportwereld: voor de eerste keer geeft een voertuig met alternatieve brandstof de mogelijkheid om zowel de duurzaamheid als de return on investment te verbeteren.

Motorvermogen, brandstofautonomie en rijcomfort worden gecombineerd met vermindering van de CO2 –emissies voor een perfect lange-rit ervaring.

De Stralis NP is de eerste vrachtwagen die op gas rijdt en motorvermogen, brandstofautonomie, rijcomfort en levenskwaliteit koppelt aan de internationale standaards van de transport industrie. Het geeft de eco-toegewijde professionals uit het transport een dubbel voordeel:

  • Vermindering van geluid en emissies
  • Vermindering van de ecologische voetafdruk van de transportindustrie door een vermindering van de CO2-uitstoot van 95% door het gebruik van gecomprimeerd of vloeibaar bio-methaan

Samenvattend: een boeiende en stimulerende ochtend voor de stagiaires en de professionals van deze opleiding!

Delen opLinkedIn
  • Presentatie van onze nieuwe LNG-voertuigen aan Forem-chauffeurs
  • Presentatie van onze nieuwe LNG-voertuigen aan Forem-chauffeurs