Journée Découverte Entreprise 2019 !

Jost Group nodigt u uit om onze nieuwe faciliteiten in de Luikse regio te ontdekken !

Op zondag 6 oktober van 10u tot 17u openen wij onze deuren voor het grote publiek in het kader van « Open bedrijven dag ».

Voor meer informatie over dit evenement, klik hier: https://www.jde-wallonie.be/?gclid=Cj0KCQjwho7rBRDxARIsAJ5nhFpeQpJzodmJ1S4pdDO9FeY2s_GjqhiNQ9SfxYeuZaNdCjSO-_Ju-ssaAvQXEALw_wcB

Dit jaar zal onze site in Herstal deelnemers aan dit evenement verwelkomen bij hun bezoek aan de mechanische werkplaatsen en afdelingen carrosserie, bandenmontage, technische keuring, reserve onderdelen, magazijnen, facilitaire diensten en het gloednieuwe LNG tankstation. Er zijn demonstraties van voertuigen, old-timers, rij- en manoeuvreertesten, een circuit eco-rijden op de weg en diverse activiteiten om kinderen bewust te maken van de verschillende beroepen.  Er is uiteraard ook een food-truck gebied en een gezellige bar.

Een wervingsactiviteit vindt eveneens gelijktijdig plaats voor de vacatures van Chauffeur CE, monteurs, carrossiebouwers en loodsmedewerkers. Dit is het ideale moment om jouw netwerk te informeren over deze vacatures (en om van de premie te profiteren voor aangebrachte kandidaat-chauffeurs).

Jost Group nodigt u en uw familie uit om een leuke tijd door te brengen, om collega’s te ontmoeten en kennis te maken met hun werkzaamheden.

Delen opLinkedIn
  • Journée Découverte Entreprise 2019 !
  • Journée Découverte Entreprise 2019 !