Gouden Kangoeroe-Wedstrijd

Jost Group beloont haar beste chauffeur met een heel bijzondere truck!

Op vrijdag 7 augustus overhandigde algemeen directeur de heer Hoza Radu, vertegenwoordiger van het in Cluj-Napoca gevestigde transportbedrijf Skiptrans, onderdeel van de internationale transport- en logistieke groep Jost Group, de sleutels van een gelimiteerde oplage van een 630 pk Mercedes-Benz Actros-truck aan de beste chauffeur van de Jost Group, de heer Cosmin Marian Corduneanu uit Botosani.

 

De selectiecriteria hadden voornamelijk betrekking op het brandstofverbruik, de frequentie van ongevallen waarbij de chauffeurs betrokken waren, punctualiteit bij de uitvoering van de taken, controle over de truck, de te volgen route, het beheren van de rijtijd en het gedrag richting de klant - "omdat de chauffeur ons visitekaartje is bij de klant", zoals Roland Jost, directeur van Jost Group en indirect, de directeur van Skiptrans zeiden.

 

"Aangezien onze bedrijvengroep bijna 2.000 chauffeurs telt", was de keuze niet gemakkelijk, aldus Roland Jost. "Ten slotte komt de winnaar van de wedstrijd dit jaar van Skiptrans: Cosmin Marian Corduneanu, die ruim drie jaar onze medewerker is. Cosmin werkt met een vrachtwagen die luchtvracht vervoert tussen de belangrijkste luchthavens in Europa". Dit is, sinds de oprichting in 2007, de eerste keer dat deze onderscheiding wordt uitgereikt aan een chauffeur van het bedrijf Skiptrans.

 

De prijs bestaat uit het mogen werken aan boord van een Mercedes-Benz Actros. Uitgerust met een 630 pk sterke motor en zeer luxe interieur. "Het is een beloning voor de chauffeur die van zijn werk houdt. Hij zal ongetwijfeld nog meer gemotiveerd zijn om op dezelfde manier door te gaan en zal andere chauffeurs motiveren om in de nabije toekomst voor een dergelijke onderscheiding te strijden, want we zullen deze wedstrijd opnieuw houden en we zullen dergelijke onderscheidingen aanbieden.”, zei Roland Jost. “Het is ook onze manier om onze chauffeurs te motiveren en hen te laten zien dat hun inspanningen om professionele chauffeurs van hoog niveau te zijn, niet tevergeefs zijn en dat beloningen de sleutel zijn tot dit proces; deze vrachtwagens zijn uitzonderlijk”.

 

Tevens wees de bestuurder van de Jost Group op het belang van het chauffeursgedrag bij het verminderen van het brandstofverbruik en dus direct gerelateerd aan het vervuilingsniveau. Analyse van de operationele parameters van de vloot toont aan dat de groep meer dan 10.000 liter diesel per week verbruikt, alleen al omdat chauffeurs de motor stationair laten draaien als ze gestopt zijn. Er loopt een bewustmakingscampagne, er is een gepersonaliseerde monitoring van elke bestuurder en er wordt momenteel getest op nieuwe apparatuur die is gekoppeld aan zonnepanelen. Dit verbruik zal bij stilstand volledig verdwijnen!

https://traficmedia.ro/grupul-jost-isi-premiaza-cel-mai-bun-sofer-cu-un-camion-special/

Delen opLinkedIn
  • Gouden Kangoeroe-Wedstrijd