Jost Group neemt de activiteiten van Herfurth Logistics Chaineux over

Jost Group zet haar groeiende specialisatie in fijnmazige logistiek verder

In lijn met haar groeiende specialisatie in fijnmazige logistiek, neemt  Jost Group de commerciële activiteiten over van Herfurth Logistics  Chaineux, gelegen in de provincie Luik.

 

Via de integratie in de huidige teams, zullen de klanten van Herfurth Logistics Chaineux vanaf 1 juli kunnen genieten van de slagkracht van een internationale Groep, gecombineerd met een blijvende operationele competentie op hoog niveau.

 

Zij zullen ook rechtstreeks gebruik kunnen maken van de nieuwe tools en faciliteiten van Jost Group, met name de diensten die worden aangeboden in het ultramoderne en multimodale magazijn op Trilogiport, met een oppervlakte van 44.000m².  De continue groei van deze site maakt dat de tweede bouwfase zal leiden tot een extra 60.000 m2  (om uiteindelijk te komen tot 180.000m2).

 

Het personeel en het wagenpark van Herfurth Logistics Chaineux komt de grote « Kangoeroe » familie vervoegen, en zal geïntegreerd worden in de bestaande teams.

 

Herfurth Logistics Chaineux, biedt net als Jost Group een breed scala aan oplossingen voor de logistieke verwerking en distributie van goederen uit diverse sectoren :

  • Stapelmagazijnen
  • Geïntegreerde douanedienst
  • Cross-docking
  • Naast de klassieke overslagwerkzaamheden of de meer geavanceerde orderpickings bieden zij eveneens logistieke diensten met toegevoegde waarde aan zoals verpakken, neutraliseren, sorteren, sequentiëren, kitten of kleine assemblages, labelen en personaliseren
  • Distributie van alle soorten lading
  • Pick-up overal in Benelux
  • Leveringen naar alle bestemmingen
  • « Just-in-time » leveringen

 

Een douanedienst met specialisten voor alle douaneaangelegenheden, BTW, accijnzen … behandelt voor de klanten van Herfurth Logistics Chaineux en Jost Group de in- en uitvoerlicenties, fiscale vertegenwoordiging … en dit onder het AEO douane- en veiligheidslabel.

Het lijdt dan ook geen twijfel dat deze nieuwe configuratie, verrijkt met operationele intelligentie en ultramoderne middelen, Jost Group in staat zal stellen haar ontwikkeling op een geïntegreerde en zeer gespecialiseerde manier verder te zetten!

Delen opLinkedIn
  • Jost Group neemt de activiteiten van Herfurth Logistics Chaineux over