Wegtransport & Multimodaal

Overzicht & sterke punten

De kracht van onze Groep, de flexibiliteit van een familiebedrijf, een uitgebreid netwerk van vestigingen en magazijnen, partners voor de technische ondersteuning, een intern team van ingenieurs die een op maat gemaakte logistieke oplossing ontwerpen voor onze zakenpartners, de grote diversiteit van onze vloot en de verschillende types van werk dat we kunnen uitvoeren zijn allemaal sterke punten waarmee we het verschil maken !

De integratie van de Multimodale Weg (route)-Spoor-Fluvial van en naar zijn sites, is een concurrentie voordeel geworden; zeker voor Jost Group.

Wegtransport - Europa & MaghrebLANDEN

Jost Groep is gespecialiseerd in wegtransport van en naar de Benelux, Italië, Duitsland, Spanje, Zwitserland, Frankrijk en de Maghreblanden, in de sectoren voeding, staal, graanindustrie, farmaceutische en medische producten, chemicaliën, grondstoffen, goederen op palletten en afval.

We ontwikkelen specifieke routes en om onze klanten de beste service aan te bieden combineren we complexiteit, efficiëntie en economische aspecten.

Volledige uitvoering

Transporten met complete ladingen, deelladingen, bulk of temperatuur-gecontroleerde transporten.

Wij kunnen overal on-time leveren met complete en precieze traceerbaarheid, in nauwe samenspraak met onze klanten.

Delen opLinkedIn
Wegtransport &  MultimodaalWegtransport &  MultimodaalWegtransport &  MultimodaalWegtransport &  MultimodaalWegtransport &  MultimodaalWegtransport &  MultimodaalWegtransport &  MultimodaalWegtransport &  MultimodaalWegtransport &  MultimodaalWegtransport &  Multimodaal

Informatieaanvraag

Neem contact op met onze adviseurs of vraag een gratis op maat gemaakte offerte voor transport en logistiek.
Contact opnemen Bel mij terug

Work @ Jost Group

Ter ondersteuning van zijn groei is Jost Group altijd op zoek naar gekwalificeerd personeel om zijn dynamisch en ervaren team te vervolledigen. » Join us